Off-game

Pelipäivä:

2. pelautusta:

  1. pelautus perjantaina 28.10. (pelaajien tulee olla paikalla klo 17.30)
  2. pelautus lauantaina 29.10. (pelaajien tulee olla paikalla klo 16.30)

Pelinkesto tulee olemaan n. 4 h ja oletettu lopetusaika yöllä.

Pelipaikka:

Klootin torppa, Jokelantie 17, 21330 Paattinen, Turku

Pelipaikan lähelle pääsee myös paikallisbusseilla. Paluukyydeissä koitamme saada kimppakyydit, sillä yöllä busseja kulkee harvakseltaan.

Pelipaikan esteettömyys:

Peli pidetään illasta ja paikassa on vähän valonlähteitä, joten pelialue tulee olemaan hämärä. Pelipaikalla on eri-ikäisiä rakennuksia, joista vanhimmat ovat 1700-luvulta. Näihin taloihin on siis ajanmukaiset portaat tai korkeat kynnykset (myös matalat sisäänkäynnit). Pelialueen ympärillä on metsää, jossa on lampi ja osin ryteikköistä metsää.

Pelipaikan fasiliteetit:

Pelipaikalla on rakennuksia sadesuojaksi, mutta niissä ei ole lämmitystä. Varaudu siis säänmukaisin varustein. Pelin alkuun on tarjolla jotain pientä purtavaa, mutta suosittelemme omia termareita ja lämmintä juotavaa. Pelipaikalle ei myös ole juomavettä, vaan sitä tuodaan paikan päälle. Pelipaikalla on käytössä ulkohuussi. Alueella on jonkun verran sähkövaloja, mutta suosittelemme ehdottomasti omaa taskulamppua jokaiselle osallistujalle.

Pelimaksu:

Pelimaksu on 30 euroa. Pelimaksulla katetaan pelipaikan vuokra, pelien proppaukset, pientä purtavaa ja juotavaa pelaajille ennen pelin alkua, pelinjohdon bensakulut

Avustajille peli on maksuton.

Kuvia pelipaikasta:

Tulosta sivu. Tulosta sivu.